Interesse?

Heeft u interesse in onze kunstwerken of heeft u voor ons een opdracht, neem dan contact met ons op. Prijzen van ons werk al vanaf €25,-


Verhuur

En heeft u er wel eens aan gedacht om een kunstwerk te huren? Dat kan ook bij ons, velen gingen u voor!


Lenen of adopteren

Ook dat is mogelijk! In overleg met ons kunt u een werk uitzoeken om voor langere tijd thuis of op werk neer te zetten of te hangen. We hebben voor deze mogelijkheid gekozen, omdat we op onze werkplek ruimtegebrek hebben en we niet alles meer kunnen opslaan. Bovendien vinden we het leuker als er door meerdere mensen van het werk genoten kan worden.


Voorgaande opdrachten:

  • November 2020: In memoriam Marten van Oosterom. Kees kreeg een zeer eervolle opdracht om voor een overleden vriend een grafmonument te maken met daarop één van zijn eigen beelden. Het beeld is geplaatst ruim een jaar na het overlijden van Marten.
  • 2019: Stilteplek. Kees had omstreeks 2015 een opdracht gekregen om eens na te denken over een stilteplek wat zou moeten komen bij een woon-werkplek voor mensen met een beperking. Een plek waar mensen even rustig kunnen zitten, nadenken, gedenken alleen of met anderen. Een plek in de natuur met de natuur, Bomen, groen, muurtjes, bankjes, water. Hij had een interessant idee dat we samen hebben uitgewerkt en hebben daar een maquette van gemaakt. Helaas is het nooit uitgevoerd. Maar wat niet is kan nog komen, dus heeft u interesse, laat het ons weten! Bekijk de foto’s van de maquette op ons portfolio.
  • September 2016: enkele decorelementen gemaakt voor de voorstelling '1001- Nachten', een productie onder leiding van Walter Vermeer met een mix van muziek, dans, zang en toneel voor De Verbeelding, een kunst- en cultuurweekend in Pijnacker.
  • Mei 2016: strandbeelden gemaakt voor een onderdeel van de dansproductie Solo's @the Sea van De Dutch Don’t Dance Division, Den Haag.
  • Juni 2013: schenking van Tree of Life aan de Herbergier in Zoetermeer.
  • Juni 2010: verhuur van 3 gemaakte beelden namelijk Flow, Wankel evenwicht en Symphonie, aan het bedrijf Pruijn en van den Bergh te Rijswijk.