Actueel


GEDENKEN-VIEREN
Dit beeld is gelukkig geadopteerd door een vestiging van Ipse de Bruggen, De Aspergeakker in Zoetermeer, nadat het vier weken succesvol gestaan heeft tijdens de expositie van de gemeente Pijnacker-Nootdorp in samenwerking met de Verbeelding, 75 jaar bevrijding. De penninkjes zijn op de Aspergeakker gemaakt met behulp van de cliƫnten. Zij gaan de opstelling gebruiken om te gedenken en te vieren, dus een mooiere plek kunnen we ons niet wensen voor ons beeld. Op 26 oktober hebben we de opstelling daar weer opgebouwd en kunnen alle mensen die daar werken gebruik maken van deze mooie plek.

De Verbeelding 2020
De stichting de Verbeelding heeft besloten de editie van dit jaar niet door te laten gaan in verband met de coronamaatregelen. We hopen volgend jaar als het wel doorgang kan vinden weer van de partij te zijn.

Project Samen-Alleen
Samenwerken in Corona tijd? Lastig! Daarom hebben we dit project verzonnen. We maken een werk samen. Maar ieder apart.
Stap I: ACTIE. We maken ieder een werk zonder de ander daarin te betrekken. Ons enige uitgangspunt is een zelfde blok hout. Alles is mogelijk, alles kan en mag.
Stap II: REACTIE. We ruilen van werk. Dan moet je als een soort antwoord een werk erbij maken wat er precies op aansluit, bij past, of juist een tegenstelling is, enz.
Ons eerste setje is Emotiebeest van Tanja (actie) en Onvoorwaardelijk van Kees (reactie) geworden.
Ons tweede setje is Perfectie van Kees (actie) en Van chaos naar groei van Tanja (reactie)